Make your own free website on Tripod.com


 E-mail
 Vieraskirja
 Päivitykset

 Talliesittely
 Tammat
 Oripuoli

 Kasvatus
 Tallilla tapahtuu

 Tekijänoikeudet
© Kitty H. ellei toisin mainita.

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

LL

  Päivitykset

  5.3-2004
  Talli palaili tauolta ja tein kaikkea pientä päivittelemistä. Ippe sijoittui ensimmäisissä NJ-näyttelyissään mahtavasti, LKV1 tuli suoraan :) BIS-sijoja odotellaan vielä. Vastailin maileihin yms.

  28.2-2004
  MARJAKETO ON NOIN VIIKON MITTAISELLA TAUOLLA TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN JOHTUEN KONEESEENI ISKENEESTÄ VIRUKSESTA. Yritämme palailla tauolta mahdollisimman pian, toivottavasti viikon sisällä. Tämä on vaitettavaa, mutta näin siinä kävi. Pieniä päivittelyjä katkon aikana saattaa tulla jos pääsen käymään jollakin toisella koneella, mikä on kuitenkin hyvin epätodennäköistä. Tauon jälkeen talli palaa takaisin tuttuihin uomiinsa eikä toimintaa synny mitään muutosta.

  18.2-2004
  Tänään Marjakedon Kartano koki melko ison muutoksen. Myin rakkaan Vanezini sekä Samini, ja annoin Pinen vuokralle toiselle tallille kahdeksi kuukaudeksi. Tulee poika aikävä :'( Talliin muutti nyt lisäksi kaksi shetlanninponia: tamma Piparin Huhtikuinen Räntäsade (sain keksiä nimen ihan itse ;) ) sekä ori Sitruunan Lasinsiru. Aivan mahdottoman lutuisia nuo kaksi ;) Tästä sitten ajattelin ottaa toiseksi kasvatusroduksemme shetlanninponin, ja parin kuukauden kuluttua meille syntyy shettiskasvatti Marjakedosta :) Molemmat poneista ovat koulupainotteisia, myös yritän NJ-näyttelyissä sekä tavallisissa näyttelyissä käyttää aktiivisesti.

  16.2-2004
  Jokainen hevonen sai tänään aivan ihanan uuden hienon "linkkibannerin", jos tiedätte mitä tarkoitatte. Väkertelin niitä puoli tuntia kuvnkäsittelyohjelmalla, toivottavasti kannattivat ;) Bannereista siis pääsee kurkkaamaan hevosten sivuja, ne löytyvät oripuoli- & tammat -linkeistä. Tein lisäksi kaiken laista muuta pientä päivittelyä, päivitin astutuskalenteria, selasin mailit läpi (hirveä homma, maileja kun tulee useita päivässä!) ja vastailen vielä vieraskirjaankin jos aikani riittää.

  14.2-2004
  Keksin sittein vihdoin ja viimein lisätä sivuille ihan erillisen päivitys-sivun, jonne kirjoittelen kuulumisia ;) Vaihdoin tänään ulkoasua, tästä tuli oikeastaan aika hieno vaikka itse sanonkin. Toivottavasti tämä pysyy pitkään. Itse kun kyllästyn kaikkiin (omiin) ulkoasuihin heti kahdessa päivässä. Mutta ei voi mitään :) Kaikille hevosten sivuille en ole vielä ehtinyt vaihtaa, mutta kyllä se siitä parissa päivässä menee.

  Marjakedossa satoi tänään räntää, emmekä päässeetkään Evan ja Inkan (tallityttöjen) kanssa maastoon lumisille pelloille. Inka sitten maililla lähettikin viestin, että ehkä kannattaisi ottaa uimapuvut mukaan ;) Rosa kengitti tänään kaikki hevoset, nyt eivät kengät ainakaan putoile.

  © Kitty H. ellei toisin mainita. Kopiointi kiellettyä!
  Sivut on suunniteltu resoluutiolle 1024 x 768 IL, True Color, 32-bittinen.
  Etusivulle pääset aina klikkaamalla otsikobanneria.